Vrede – vejen til sund grænsesætning

 

Eksploderer du tit – og begynder det at belaste dit arbejdsliv, din familie og din omgangskreds?

 

Eller er du sådan en, der ikke bliver vred, men ofte bliver irriteret, er ked af det eller føler dig uretfærdigt behandlet?

 

Sandsynligvis er du lidt af begge dele.

 

Måske er du ved at opdage, at ingen af de to strategier virker rigtig godt mere, for vi trives ikke rigtig godt med nogle af delene.

Måske har du allerede udfordringer med konflikter eller overskridelse af dine grænser såvel i dit arbejdsliv som i dit privatliv.

 

Det handler i udgangspunktet om vores vrede. Det handler om at forstå, at vores grænser er blevet overtrådt og det bliver vi vrede over – også når det kommer i form af irritation, frustration, ked af det osv. Det handler om at forstå, hvorfor vi reagerer som vi gør – altså enten eksploderer eller bliver meget stille når vi synes, at den anden part overskrider vores grænser.

I dette forløb, går vi i dybden med de forskellige vredesmønstre.

Vi tager udgangspunkt i dig og din historie, dine egne oplevelser og evt uløste konflikter. Vi ser dem i lyset af teorierne om vredesmønstre, sund grænsesætning, sårbarhed, familie og din personlige vredeshistorie.

 

Du får et nuanceret indblik i dine reaktioner og stor forståelse for, hvorfor du reagerer som du gør. Du lærer at sætte sunde personlige grænser, undgå drama og opleve langt mere frihed og energi i dine relationer.

 

Efter forløbet vil du i langt højere grad kunne håndtere konflikter hensigtsmæssigt, sige nej uden lange forklaringer, blive vred uden at eksplodere. Du vil stå stærkere i dine personlige grænser, få større adgang til din sårbarhed og større handlerum og selvrespekt.

 

Forløbet Vrede - vejen til sund grænsesætning består af 1:1 sessioner over telefon og er tilrettelagt med 5 sessioner af 1 - 1,5 times varighed.

Pris: 4500 kr. + moms.