SÆT DIG SELV FRI


Strammer "livsskjorten" eller er der lidt mudder i maskineret uden, at der egentlig er noget der skal skiftes ud?

Savner du mere passion, glæde og overskud i hjerdagen? Måske vil du gerne give dig selv en lille livs-makeover eller starte på en frisk. Eller bare have mere tid?

Selvom du egentillg har alt det du gerne vil have?

Så er SÆT DIG SELV FRI forløbet til dig. 


SÆT DIG SELV FRI er et 8-ugers øjenåbnende og transformerende 1:1 skyggeforløb skabt af Pernille Melsted. Det er et forløb til dig, der gerne vil lære dig selv at kende på et dybere plan, forstå dine personlige skyggesider, din selvsabotage og det, der spænder ben for, at du gør det, du gerne vil gøre – og er den, du gerne vil være.

Forløbet indledes med, at du finder ud af, hvad du gerne vil have mere af i dit liv. Gennem de 8 sessioner anskuer vi dette fra 8 forskellge vinkler, og du bliver klogere og klogere på, hvad det er, der står i vejen. 


SÆT DIG SELV FRI forløbet er for dig, der gerne vil:

  • Blive klogere på dig selv
  • Have mere frihed til at være dig
  • Forstå dine ubevidste mønstre
  • Åbne op for nye sider af dit liv


SÆT DIG SELV FRI forløbet handler om at få nedbrudt de usynlige mure, du engang har bygget op, så du kan få adgang til de sider af dig selv, du enten har fornægtet, gemt eller givet væk til andre. Så du – måske for første gang – kan se mere ærligt på hvem, du er og træde langt mere autentisk frem. Privat som professionelt.


Forløbet SÆT DIG SELV FRI består af 1:1 sessioner over telefon og er tilrettelagt med 8 sessioner over telefonen af 1 - 1,5 times varighed.

Pris: 7000 kr. + moms.

Jeg fandt roen

Det har givet mig en ro jeg aldrig har haft før og en tro på mig selv, som jeg ikke anede eksisterede.

Efter mange forskellige former for hjælp, var jeg kommet frem til, at jeg nok bare var et uheldigt menneske, som aldrig helt skulle være rigtig glad.

Efter SÆT DIG SELV FRI-forløbet med Sofie, er jeg landet et nyt sted, jeg er mere bevidst om mine handlinger og reaktioner. Jeg er klar til at få dem integreret i min hverdag, så jeg kan få den ro og det overskud jeg altid har længtes efter.

Jeg var ret nervøs for, om det ville virke over telefonen, når vi skulle tale om så dybe ting. Jeg blev positivt overrasket hver gang, for Sofie har virkelig evnet at få skabt et rum, hvor det kun var mig og hende. Det har været godt for mig med hjemmearbejdet, for så er jeg blevet ’tvunget’ til at reflektere mere over hver session.

Jeg vil anbefale forløbet til andre som har svært ved at finde deres rigtige stå-sted i livet, Sofie kan bare noget helt specielt!

 

Stine K. Kramer, 35 år, Kontorassistent

Udvikling hele livet

Jeg henvendte mig til Sofie, fordi jeg troede, at jeg var stresset. I vores første telefonsamtale aflæste hun, at jeg havde nogle ting, der skulle frem i lyset, og derfor havde brug for et SÆT DIG SELV FRI forløb i stedet – godt spottet. 

SÆT DIG SELV FRI forløbet har givet mig et fantastisk indblik i, hvorfor jeg handler som jeg gør, og hvad der ligger til grund for mine handlinger, og med denne bevidsthed kan jeg nu ændre nogle uhensigtsmæssige handlemønstre. 

Forløbet virker upåklagelig godt. Det skabte en god kontinuitet, at det var hver uge, og med hjemmearbejdet fik jeg tid til at reflektere og gå yderligere i dybden over den enkelte session. 

I en alder af 44 år, troede jeg, at jeg havde fundet formlem, men hvor er det befriende, at finde ud af, at jeg skal udvikle mig hele livet og vedvarende være nysgerrig på mig selv. 

                                                                         Kvinde, 44 år

Brug for retning

Min situation var svær. Jeg havde lige afsluttet en meget svær relation og havde brug for noget retning. Et glimt af noget håb for fremtiden og følelsen af at kunne lande i mig selv igen. 
Jeg fandt ud af, at det handlede om at blive et helt og ærligt menneske, fremfor at være ’ordentlig og god’ – og igennem skyggearbejdet fik jeg mulighed for at tage ejerskab over de sider af mig selv, der var gemt væk, udskammet, gjort forkert - de sider af mig selv jeg ikke ville anerkende og acceptere. Det er en befrielse nu at kunne tage ejerskab, anerkende og acceptere hele mig, netop som jeg er. Jeg er blevet meget mere roligt og stabil – hvilket i den grad var noget af det, jeg længtes efter.  
Sofie er grundig, god til at opmuntre og anerkende og til at give mig de kærlige skub jeg havde brug for. Hun tager sig god tid, hvilket føles rart og trygt. Og så er hun god til at kalde en spade for en spade og en skovl for en skovl.

 Anonym kvinde