Stresscoaching


Hvis du læser dette, har du sikkert mærket stresssymptomer gennem det sidste lange stykke tid, eller måske er du nysgerrig på, om din søvnløshed, dit udslet eller din korte lunte kan skyldes stress?

 

Alle kan blive ramt af stress. 

Stress er i bund og grund en naturlig overlevelsesmekanisme, og starter et sted i hjernen, der er udenfor vores bevidsthed. Ofte kan vi registrere, at vi er stressede i situationen og mærke signaler fra vores hjerne eller vores krop, men ved ikke hvornår og hvorfor stressen opstår.

Stresssymptomer kan fx være:  Hjertebanken, forhøjet blodtryk, trykken for brystet, tørre slimhinder, træthed, søvnløshed, irritation, øget tissetrang, udslæt, grådlabilitet, ligegyldighed, hukommelsessvigt, depression, angst.

Mange bliver overraskede når de må erkende, at de er stressede, men ofte har omgivelserne lagt mærke til en ændret adfærd hos den stressede gennem længere tid.

For at kunne arbejde med din stress er du nød til at vide, hvad der udløser stressen.

I stresscoaching lærer du at identificere, hvad det er, der stresser dig og hvordan du kan håndtere det.

Der arbejdes målrettet med at få stressen ud af kroppen og at forebygge ny stress.

Vi arbejder med konkrete praksisser til at få din stress ud af kroppen, praksisser som du kan bruge som redskaber fremover.

 

Sidst i forløbet kigger vi på, hvordan dit liv skal skrues sammen fremadrettet, så du undgår at blive stresset igen, men samtidig kan leve dine drømme ud.


Du vil få passende hjemmearbejde mellem sessionerne, der skærper dine praksisser og din evne til at forebygge stress.


Stresscoachingen består af 1:1 sessioner over telefon og er tilrettelagt med 7 sessioner af 1 - 1,5 times varighed. Typisk er der en uge mellem hver session i de første uger, derefter vil der være længere intervaller mellem hver gang.

Pris: 6000 kr. + moms.

Forstod min stress

Jeg var lige blevet sygemeldt med stress, og stresscoachingen gav mig et nuanceret indblik i min situation. Jeg blev afklaret om, hvad jeg skal i fremtiden, samt hvordan jeg minimerer stress i mit liv. Nu mediterer jeg hver dag, tager mere bevidste beslutninger og har opnået en større indre ro.


Sofie skaber en god og rolig stemning. Jeg har følt mig hørt - både ret præcist i forhold til det sagte, men også hvad der har ligget mere mellem linjerne.

Sofie mestrer en fin balance i, hvornår hun skal udfordre, og hvornår hun skal holde igen, og sadler hurtigt om og justerer. Jeg har følt, at der var en plan, men at den samtidig var tilpasset til mig og min situation.

Jeg blev både coachet ansigt til ansigt og over telefon. Det fungerede overraskende godt at blive coachet over telefonen.


                                                   Lars, Managementkonsulent