Om Sofie

Jeg har selv brugt over 20 år på at finde mig til rette på arbejdsmarkedet. Først nu midt i 40’erne har jeg fundet de rammer, der passer til mig. Ved siden af min coachvirksomhed arbejder jeg som aftensygeplejerske ca. 20 timer om ugen. Her har jeg fundet et arbejdsliv fuldt af glæde, faglighed, tryghed, smil og liv. Vejen derhen har budt på flere stresssygemeldinger, smerte, tvivl, usikkerhed, opgør med egne og andres ambitioner og ikke mindst en meget bevidst proces omkring mine værdier, kompetencer, prioriteringer og fremtidsdrømme.

 

Jeg har uddannet mig løbende indenfor coaching siden 2016, og har 25 års erfaring som sygeplejerske og en kandidatgrad i sundhed (Cand. scient. san.). Som coach kan jeg hjælpe dig til at blive bevidst om, hvilket liv du gerne vil leve. Mit engagement i hver session og min passion for coaching giver en unik evne til at se mulighederne i dit liv. I løbet af sessionerne vil du transformere din hverdag til et liv med langt større perspektiv, glæde og overskud. Min faglige baggrund sikrer et omsorgsfuldt, forstående og tillidsfuldt rum, hvor der er plads til smerte og svære tanker samtidig med, at du bliver udfordret på dit arbejdsliv.

 

Jeg er født i 1972 og bor tæt på skov og strand, som jeg nyder godt af hver dag. Jeg har en stor familie, der foruden forældre og fire søskende også rummer to niecer og fire nevøer, der alle står mit hjerte nær.

 

Uddannelser:

• PCC certificeret fra ICF

• Certificeret Shadow Facilitator fra Pernille Melsted
• Certificeret stresscoach fra Bjarne Toftegård

• Certificeret Mastercoach fra Manning Inspire

• Certificeret Life- og Businesscoach fra Manning Inspire

• Cand. scient. san.

• Sygeplejerske

<

KONTAKT

Sofie Boserup

Clarasvej 1B, st. 3

2920 Charlottenlund

Telefon 24 42 01 72

FØLG MIG

© 2017 Copyright  - KAUFMANN CREATIVE A/S

QUICK LINKS